Volejte Po - Pá: 8 - 17 246 037 009

Sedací souprava Modern6

75 990 Kč

  • rám hliník antracit

Chladný industriální design, silné komfortní polstry - Modern 6

Hliníková zahradní sedací souprava Modern 6
Hledáte designový a současně mimořádně odolný zahradní nábytek, hliníkový sedací set Modern6 je ideální volba. Hliníkový odolný rám, odnímatelné polstry a vyměnitelné potahy, toto jsou základní požadavky na moderní zahradní nábytek - minimální údržba, dokonalý, čistý design a pohodlí. Bezúdržbový rám, všechny potahy osazeny zipem a v případě potřeby zakoupíte nové, činí z tohoto venkovního nábytku skvělé dlouhodobé řešení na vaši terasu. Tato silně polstrovaná rohová venkovní pohovka se samostaným křeslem nabízí velkorysý prostor pro šest osob. Nápoje či občerstvení lze umístit na konferenční stolek, ke kterému je současně dodávám i praktický polstr, takže tento modul lze použít také jako pohodlná podnožka či další sedací prostor. Dopřejte si luxus na Vaší terase. Vysoce kvalitní, bezúdržbový a robustní hliníkový rám zajišťuje stabilitu mimořádně dlouhou životnost této venkovní sestavy, silné polstry skvělé pohodlí.
Luxusní zahradní hliníkový nábytek Modern6 z řady Modern Design Collection - kde naším cílem je sledovat současný trend minimalistického designu, v kombinaci s vysokým standardem komfortu a mimořádně odolnou hliníkovou konstrukcí. Věříme, že se nám to povedlo a získáváte návrhářsky exklusivní kus hliníkového zahradního nábytku, který skvěle využijete i v interiéru, jednoduše všude tam, kde potřebujete odolný nábytek, kde design a komfort užití je naprosto vhodný i do Vaší zimní zahrady, hotelové lobby, firemní prostory a mnoha dalších.
Dodávka:
3x rohový modul
2x středový modul
1x samostatné křeslo
1x konferenční stolek, včetně polstru, kde stolek můžete použít jako další místo k sezení či taburet
včetně všech polstrů
Přesné rozměry v galerii u produktu

Robustní, pevná a mimořádně lehká hliníková konstrukce, pěnová výplň polstrů a vysoce kvalitní designová tkanina, tvoří ideální celek nábytku na Vaši terasu. Kvalitní, designový nábytek Modern6 je tu pro Vás. Designová hliníková zahradní sedací souprava Modern6 - vytvořte si další obývaci prostor na Vaší terase.
Pro více informací volejte tel: 720376746